• PRO TV
  • Povesti care readuc increderea in umanitate. Citeste declaratiile extrem de emotionante

Povesti care readuc increderea in umanitate. Citeste declaratiile extrem de emotionante

Povesti care readuc increderea in umanitate. Citeste declaratiile extrem de emotionante

In ajunul Craciunului, fiecare este deschis sa povesteasca dar mai ales sa asculte intamplari frumoase. O data cu spiritul sarbatorilor vine si inclinatia oamenilor pentru momente petrecute cu cei dragi si pentru fapte demne de povestit peste ani.

Cei de la brightside.me au adunat o serie de povestiri si amintiri de la oameni de rand, care iti vor aduce lacrimi in ochi.

1."Astazi, i-am povestit nepotului meu in varsta de 18 ani ca nimeni nu m-a invitat vreodata la un bal, cand eram in liceu, asa ca nu am mers la unul. A aparut la mine acasa, in aceasta dupa-amiaza, imbracat in costum si m-a invitat sa merg cu el la bal."

2."Sunt mandra mama a unui baiat de 17 ani, orb. Desi s-a nascut fara acest simt, asta nu l-a impiedicat sa fie un elev de nota 10, un chitarist bun si un partener iubitor pentru iubita lui, Valerie. Chiar astazi, sora lui mai mica l-a intrebat ce anume ii place la Valerie iar el a spus Totul. E frumoasa.

3."Astazi mi-am condus fiica la altar. In urma cu 10 ani am scos dintr-o masina aflata in flacari, dupa un accident, un baiat de 14 ani. Doctorii au spus, initial, ca nu va mai putea merge niciodata.Fiica mea a venit de multe ori cu mine, la spital, in vizita. Apoi a continuat sa mearga singura. Astazi il vad cum invinge soarta si cum zambeste larg, stand pe picioarele lui, in fata altarului si punand un inel pe degetul fiicei mele."

4."Astazi am operat o fetita. Avea nevoie de transfuzii de sange. Nu aveam grupa ei de sange, insa fratele geaman al fetitei avea aceeasi grupa. I-am explicat asta si i-am spus ca e o chestiune de viata si moarte. A stat un moment in liniste, dupa care le-a zis parintilor lui la revedere. Nu am acordat prea mare atentie acestui lucru pana dupa transfuzie, cand m-a intrebat Si cand o sa mor? El credea ca isi da viata la schimb pentru viata surorii lui. Din fericire, amandoi vor fi bine."

5."Tatal meu este cel mai bun tata pe care mi l-as fi putut dori vreodata. Este un sot iubitor pentru mama mea (o face mereu sa rada), a fost la fiecare dintre meciurile mele inca de cand aveam 5 ani, si sustine intreaga familie lucrand in constructii. In aceasta dimineata, in timp ce cautam prin cutia cu scule a tatalui meu, am gasit o hartie murdara, impaturita. Era o parte dintr-un jurnal de-al tatalui meu, scrisa de mana, datata cu o luna inainte de nasterea mea. Scria urmatoarele: Am 18 ani, sunt un alcoolic ce nu va termina liceul, o victima a abuzului infantil si am cazier pentru furt auto. Iar luna urmatoare voi adauga pe lista si tata adolescent. Dar jur ca o sa indrept lucrurile pentru fetita mea. O sa fiu tatal pe care eu nu l-am avut niciodata. Nu stiu cum a reusit, dar a reusit."

Ce parere ai despre aceste povestiri? Tu ce moment ai povesti?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni