• PRO TV
  • 12 semne ca iubitul tau se foloseste de tine si ca aveti o relatie nesanatoasa

12 semne ca iubitul tau se foloseste de tine si ca aveti o relatie nesanatoasa

12 semne ca iubitul tau se foloseste de tine si ca aveti o relatie nesanatoasa

Daca te recunosti in cel putin doua situatii de mai jos, te asiguram ca nu merita sa iti pierzi timpul cu acest barbat si ca meriti ceva mai bun!

1. Tu platesti pentru amandoi la fiecare iesire in oras

Daca se poate intampla o data pentru ca si-a uitat portofelul sau de doua ori pentru ca e stramtorat, daca devine un obicei, e grav. E in regula sa impartiti nota de plata, nu e ok ca femeia sa o plateasca de fiecare data!

2. E disponibil doar cand are nevoie de tine

Daca atunci cand ai tu nevoie de el nu e de gasit, dar apare brusc cand are el nevoie de ceva, e un semn clar ca nu are ce cauta langa tine!

3. E dependent financiar de tine

Daca tu esti cea care plateste toate facturile in casa, ar trebui sa te gandesti mai bine daca vrei sa continui aceasta relatie sau nu. Chiar daca te-ai oferit sa-l finantezi in timp ce incearca sa-si realizeze un vis, aceasta situatie nu poate continua prea mult.

4. Te santeajeaza emotional

Daca te trezesti mereu ca te acuza pentru toate lucrurile care merg rau in viata lui, inseamna ca te foloseste si se descarca pe tine. Nu accepta asa ceva!

5. Nu iti cumpara niciodata nimic

Nu vorbim despre diamante sau vacante la Tropice, dar daca nici macar o carte sau o floare nu ti-a luat in toata relatia voastra, in timp ce tu ii iei mereu ceva dragut, nu e ok!

Citeste continuarea articolului aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni