• PRO TV
  • Cinci semne ca o fata te place, chiar daca o face pe inabordabila

Cinci semne ca o fata te place, chiar daca o face pe inabordabila

Cinci semne ca o fata te place, chiar daca o face pe inabordabila

O suni si ea iti raspunde abia dupa cinci ore, motivand ca a fost foarte ocupata si nu si-a auzit telefonul.

O inviti in oras, dar nu poate veni, fiindca se nimereste ca fix in acea zi sa aiba intalnire cu prietenele ei sau sa aiba de lucru la un proiect pentru scoala. Si asta ti se pare ciudat, pentru ca, pana atunci, aveai impresia ca si ea ar putea fi interesata de tine. Oare ce vrea de la tine? O lasi in pace sau intri in jocul ei?

Ce faci in continuare depinde cat de mult iti place fata si daca sentimentele sunt reciproce.

Te tachineaza aproape non-stop
Nu-ti vine sa crezi ca, daca o fata ia in deradere aproape tot ce faci si zici, ar putea sa insemne ca te place. Si totusi, de multe ori, chiar asa e. I se pare cool sa faca glume pe seama ta, fiindca stie ca iti atrage sigur atentia in acest fel, dar privirea ei stralucitoare si jucausa trimite alt mesaj!

Isi aranjeza parul si isi corecteaza tinuta cand te apropii de ea

Unul dintre cele mai subtile semne ca o fata te place este ca atunci cand te apropii de ea, isi aranjeaza parul sau fusta, isi netezeste cutele rochiei sau isi indreapta pozitia. Sunt gesturi aproape inconstiente, insa sunt buni indicatori ai interesului pentru o persoana de sex opus.

Te lasa sa-i invadezi spatiul personal

Cu totii avem un spatiu personal, o limita de la care apropierea celorlati devine dezagreabila, dar care de cele mai multe ori este respectata de ceilalti printr-o conventie tacita. Atunci cand o fata te place, insa, n-o sa o deranjeze sa stati foarte aproape unul de celalalt. Exceptie face cazul in care ai mancat alimente cu proprietati afrodisiace, precum ceapa sau usturoiul.

Se fastaceste cand te vede

Daca o fata devine brusc stangace in preajma ta, incurca cuvintele, scapa diverse obiecte pe jos sau chiar se impiedica, e clar: deja se gandeste la cati invitati vor fi la nunta, ce culoare sa aiba buchetul de mireasa si cati copii sa faca cu tine!

Se uita la tine pe furis
Evident ca nu poate sa se holbeze la tine non-stop, ca sa nu para obsedata sau disperata, dar nici nu se poate abtine sa nu traga cu ochiul, din cand in cand sa vada ce mai faci. E mai greu sa-ti dai seama daca face asta: o solutie ar fi sa-ti intrebi un prieten de incredere sau sa-ti lipesti de urechi niste oglinzi laterale de masina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni