• PRO TV
  • Avea o relatie la distanta cu o fata pe care o iubea neconditionat. Ce s-a intamplat dupa ce a primit un bilet misterios

Avea o relatie la distanta cu o fata pe care o iubea neconditionat. Ce s-a intamplat dupa ce a primit un bilet misterios

Avea o relatie la distanta cu o fata pe care o iubea neconditionat. Ce s-a intamplat dupa ce a primit un bilet misterios

Relatiile la distanta sunt de obicei foarte greu de pastrat, dar atunci cand lucrurile merg conform planului, totul pare desprins din basme.

Alex si Emma, cunoscuti ca Travel Beans, s-au intalnit in anul 2012 pe vremea cand erau in vacante in Thailanda. Fiecare avea parte de o aventura, dar dupa ce s-au intalnit, au inceput sa calatoreasca impreuna.

In momentul in care Alex se afla la multi kilometri departare de iubita sa, aceasta a gasit o modalitatea sa se intalneasca foarte repede cu iubitul sau. Totul a inceput cu un set de instructuni precise:

"Inainte sa ma culc, iubita mea m-a sunat si mi-a spus ca a ascuns un bilet si ca trebuie sa il deschid".

"Abia asteptam sa plec de la birou ca sa aflu care este urmatorul pas. Am fost nevoit sa merg la prima statie de metrou si sa gasesc alt bilet", a marturisit barbatul.

"M-am trezit in drum spre aeroport si calatoresc spre Iranda pentru prima data", a mai adaugat el.

"Ne-am intalnit in Irlanda la numai 3 ore dupa ce am plecat de la serviciu. Ce fata!", a scris barbatul pe un site de socializare.

Povestea lor s-a viralizat cu o viteza uimitoare. O poveste de dragoste frumoasa!

My girlfriend surprised me with a great quest

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni