• PRO TV
  • Prima saptamana a celui de-al doilea sezon "Ce spun romanii" s-a incheiat cu castigarea marelui premiu!

Prima saptamana a celui de-al doilea sezon "Ce spun romanii" s-a incheiat cu castigarea marelui premiu!

Prima saptamana a celui de-al doilea sezon "Ce spun romanii" s-a incheiat cu castigarea marelui premiu!

Dupa cinci editii pline de tensiune, dar si de distractie, in care s-au duelat cu echipe pregatite si extrem de amuzante, membrii familiei Niculae, Vladut, Iulian, Cristina, Adriana, au reusit astazi sa castige marele premiu pus in joc, o masina de familie de ultima generatie, dar si premiul editiei.

Cei patru au jucat foarte bine, au facut fata cu brio presiunii concursului, au avut strategii, au comunicat perfect si au reusit sa ghiceasca foarte multe raspunsuri dintre cele aflate pe panou. Membrii familiei Niculae au fost ambitiosi, si-au dorit sa castige, iar dupa cinci zile pline, in care s-au distrat si au dat dovada de foarte mult fair-play, au obtinut marele premiu. 

Am spus din start: imi doresc sa castige toata lumea, si... se pare ca asta se si intampla! Avem familii frumoase, oameni frumosi, o distractie curata si cu mult bun simt, iar faptul ca dam premii mari si frumoase nu face decat sa ma bucure. Mergem mai departe, cautam in continuare familii, cotrobaim neobositi dupa intrebari noi. Aflam, incet-incet, ce spun romanii!”, a declarat Cabral.

Familiile participante au incercat saptamana aceasta sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri date de romani la intrebari precum Ce mananca oamenii la micul dejun, Ce uitati uneori sa faceti inainte de culcare sau Ce articol vestimentar are maneci. Raspunsurile echipelor au fost de foarte multe ori surprinzatoare sau amuzante si au adus voia buna in platoul emisiunii in fiecare dupa amiaza.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, cate doua familii intra in competitie, incearca sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri date de romani si sa castige premiile editiei sau chiar marele premiu. Timp de o ora concurentii traiesc emotii intense, dar se si distreaza alaturi de Cabral, iar telespectatorii afla Ce spun romanii, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni