• PRO TV
  • Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner

Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner

Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner

Atunci cand esti una dintre cele mai cunoscute si controversate adolescente din lume, e clar ca te invarti in cercuri la fel de faimoase.

Este vorba despre Kylie Jenner, care isi petrece majoritatea timpului in preajma prietenelor sale. Impreuna merg la petreceri, in vacante exotice si, nu in ultimul rand, posteaza o multime de selfie-uri pe Instagram. Haideti sa aflam cine se numara printre “Lil’ Babies” – denumirea pe care vedeta a dat-o listei sale de apropiate.

Citeste si: Cum arata cea mai sexy asistenta medicala din lume. Tanara din New York are peste 300 000 de fani pe Instagram - FOTO

Jordyn Woods este prietena lui Kylie inca de la debutul show-ului “Keeping up with the Kardashians”. Este cunoscuta pentru vine-urile pe care le face si are mii de fani pe retelele sociale. Mama sa este un cunoscut fotograf si manager, deci putem intui ca si familiile celor doua adolescente s-au cunoscut la un moment dat la Hollywood.


Anastasia Karanikolaou, a.k.a. StassieBaby pe Instagram, nu numai ca este prietena mezinei Jenner, dar ii si copiaza stilul acesteia in detaliu. Cele doua sunt foarte apropiate, iar Kylie o numeste “cea mai loiala prietena” din viata sa.

Vezi mai multe imagini aici!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni