• PRO TV
  • Cum iti "inseli" partenerul fara sa iti dai seama. 5 situatii in care nu esti corecta cu persoana iubita

Cum iti "inseli" partenerul fara sa iti dai seama. 5 situatii in care nu esti corecta cu persoana iubita

Cum iti "inseli" partenerul fara sa iti dai seama. 5 situatii in care nu esti corecta cu persoana iubita

A deveni infidel este un proces de durata. Sa fim seriosi! Nimeni nu se duce la culcare 100% fidel si se trezeste dimineata urmatoare cu planuri de a-si insela partenerul. De obicei, totul incepe de la lungile discutii de pe Facebook cu un fost coleg de liceu sau flirtul cu un coleg de serviciu. Exista totusi si mici forme de tradare a partenerului, pe care tu probabil nici nu le interpretezi in acest fel.

1. Ai relatii secrete

Toate avem si alte relatii in afara celei de cuplu. Fosti iubiti cu care inca pastram legatura, colegi de serviciu care ne fac sa radem, cei mai buni prieteni carora le impartasim toate secretele. Este normal. Problema apare insa in momentul in care cautam in aceste relatii sprijinul emotional pe care simtim ca partenerul nu ni-l ofera. Cum iti dai seama ca te regasesti in aceasta situatie? Pune-ti o intrebare simpla: m-as comporta la fel cu aceste persoane daca iubitul meu ar fi prezent? Daca raspunsul este afirmativ, esti o mica tradatoare!

2. Ai obiceiul de a-ti gestiona in secret banii

Concluzia unui studiu despre principalul motiv al certurilor intr-o relatie a fost aceea ca, in 70% dintre cupluri, problemele apar din cauza banilor. Ai ascuns vreodata facturile de la shopping pentru ca partenerul sa nu vada cati bani ai cheltuit din nou pe haine? Sau  ti-ai deschis un cont in care sa iti depui banii fara sa ii spui? Despre asta vorbeam mai sus. Daca te regasesti, ar trebui sa iei atitudine in acest sens. Nu te mai ascunde, spune-i exact ce se intampla, pentru ca altfel risti sa pui in pericol relatia.

Citeste continuarea articolului aici!

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni