• PRO TV
  • Interviu Exclusiv: Victor Rebengiuc, avocat nevazator in "Deschide Ochii". Ce a insemnat pentru actor aceasta experienta

Interviu Exclusiv: Victor Rebengiuc, avocat nevazator in "Deschide Ochii". Ce a insemnat pentru actor aceasta experienta

Interviu Exclusiv: Victor Rebengiuc, avocat nevazator in "Deschide Ochii". Ce a insemnat pentru actor aceasta experienta

Intr-o lume in care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparente. Victor Rebengiuc interpreteaza rolul personajului Horia Barbu, un avocat nevazator. 

Citeste un interviu exclusiv acordat de Victor Rebenciug.

In "Deschide ochii", interpretati rolul unui avocat orb. Ce a insemnat aceasta experienta pentru dvs? Cum v-ati pregatit pentru rol?

- M-am pregatit intens, am luat contact cu Asociatia Nevazatorilor, am vazut cum se comporta in diferite contexte si am descoperit niste oameni minunati, care puteau sa isi depaseasca handicapul cu usurinta. Au reprezentat un adevarat model pentru mine! In rolul avocatului Horia Barbu, m-am straduit sa redau macar un pic din demnitatea pe care o au in aceasta situatie.

Victor Rebengiuc si Horia Barbu. Care sunt asemanarile si care sunt deosebirile?

- Asemanarile sunt ca, daca Barbu ar avea mustata, ar semana cu mine. Eu vad, pe cand el, saracul, nu. Sau eu inca mai vad!

Cum a fost la filmari? Care este cea mai amuzanta amintire cu colegii?

- Erau tot timpul lucruri amuzante, s-a filmat intr-o atmosfera degajata, ne-am distrat cu totii, dar am fost foarte seriosi cand a trebuit sa muncim. Sunt oameni minunati, si Aylin, si Andi, si Iura! Plus Max, cainele pe care toata lumea il rasfata pe platou.

Daca Horia Barbu ar fi astazi aici, cu noi, ce ar spune?

- Ar spune sa grabim actiunea anticoruptie, pentru ca inca nu a aparut un caz de coruptie in activitatea lui. Dar, daca ar aparea, l-ar rezolva cu celeritate!

Care ar fi primul lucru pe care i l-ar spune Horia Barbu lui Victor Rebengiuc?

- Ce mai faci, batrane?

Va uitati la filmele in care jucati? Cum le traiti?

- Doamne, in momentul in care ma vad prima oara intr-un film, imi vine sa ma iau la pumni! Apoi ma obisnuiesc si reusesc sa vad ce am facut, ce mi-a izbutit si ce nu mi-a izbutit in rol.

Un avocat genial vede justitia cu alti ochi. "Deschide ochii", de luni pana joi, de la 22:15, la ProTV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni