• PRO TV
  • L-a respins pentru ca l-a considerat sarac si prost imbracat. Lectia de viata pe care i-a oferit-o apoi acest tanar

L-a respins pentru ca l-a considerat sarac si prost imbracat. Lectia de viata pe care i-a oferit-o apoi acest tanar

L-a respins pentru ca l-a considerat sarac si prost imbracat. Lectia de viata pe care i-a oferit-o apoi acest tanar

Din ce in ce mai multi tineri pasionati de mediul online aleg sa filmeze experimente sociale din dorinta de a scoate in evidenta diferite probleme actuale. 

Pe canalul de YouTube Sadam a fost publicat un material video intitulat "Poor vs Rich". Clipul surprinde reactia unei tinere atunci cand un barbat imbracat neglijent, cu un aspect saracacios, o invita la o intalnire. Asa cum era de asteptat, protagonistul videoclipului este refuzat, iar reactia sa este una de milioane.
Se spune ca aparentele sunt inselatoare si ca oamenii nu trebuie judecati in functie de modul in care arata sau de potenta financiara. In realitate, putini sunt cei care actioneaza bazandu-se pe aceste principii, iar tanara din imagini nu se numara printre ei. 

Dupa ce este refuzat si alungat, tanarul isi schimba hainele si se prezinta in fata fetei cu o noua poveste, spusa de la bordul unei motociclete. Incantata de abordare, tanara accepta imediat propunerea barbatului misterios, dar in secunda in care se urca pe motor are parte de o surpriza de proportii. 

Cand realizeaza cine este cel care i-a propus o intalnire, tanara se retrage rusinata, iar sansele sa nu uite niciodata aceasta experienta sunt mari.

Urmareste mai jos un material video care a ajuns viral.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni