• PRO TV
  • Asa arata "frumusetea" in peste 60 de tari ale lumii. Proiectul Mihaelei Noroc, apreciat la nivel international

Asa arata "frumusetea" in peste 60 de tari ale lumii. Proiectul Mihaelei Noroc, apreciat la nivel international

Asa arata "frumusetea" in peste 60 de tari ale lumii. Proiectul Mihaelei Noroc, apreciat la nivel international

Proiectul fotografic "Atlasul Frumusetii" a devenit cunoscut la nivel international si acum este pe buzele tuturor iubitorilor de fotografie si nu numai. Mihaela Noroc este cea care "a adunat" frumusetea femeilor de pretutindeni intr-un singur si unic "album".

Mihaela Noroc este de profesie fotograf si locuieste in Bucuresti. Pana in prezent, ea a calatorit in peste 60 de tari avand in spate doar un rucsac. Bineinteles, in niciun dintre aventurile pe care le-a trait nu i-a lipsit niciodata aparatul de fotografiat.

Citeste si: Remus Stana, romanul care a facut senzatie pe strazile din Scotia cu vioara lui, revine cu o noua piesa - VIDEO

Mihaela considera ca frumusetea inseamna diversitate si, avand aceasta credinta, a pornit in cautarea ei de-a lungul intregii lumi. Din Europa de Vest pana in Tibet, si din Rio de Janeiro pana in China, Mihaela a incercat sa surprinda in fotografiile sale frumusetea in stare pura, frumusetea naturala.

"In opinia mea, frumusetea inseamna sa pastrezi vii originile si cultura in care te-ai nascut. Sa fii naturala, sincera, autentica, aparte, nu neaparat fashion", scrie Mihaela pe site-ul sau. 

Vezi mai jos cateva dintre portretele realizate de Mihaela in calatoriile tale. Care este preferatul tau? 

Mihaela Noroc, in Saint Petersburg


Cea mai recenta aventura a Mihaelei Noroc a avut loc in Buenos Aires, Argentina, acolo unde a realizat o serie de fotografii impresionante. Printre portretele realizate de romanca se numara si cel al unei venerabile doamne in varsta de 95 de ani. 


Paris, Franta


India, Mumbai


India, Rajasthan


Romania, Maramures


Turcia, Istanbul


Afganistan  


Shiraz, Iran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni