• PRO TV
  • In urma cu un an nici nu se cunosteau, dar acum sunt deja logoditi. Povestea de dragoste a acestor tineri este geniala

In urma cu un an nici nu se cunosteau, dar acum sunt deja logoditi. Povestea de dragoste a acestor tineri este geniala

In urma cu un an nici nu se cunosteau, dar acum sunt deja logoditi. Povestea de dragoste a acestor tineri este geniala

Heather Krueger si Chris Dempsey sunt doi tineri din Illinois care se potrivesc atat de bine incat ai putea sa spui oricand ca destinul a decis sa ii intalneasca atunci cand aveau nevoie mai mare unul de celalalt.

Totul a inceput in luna ianuarie a anului 2015 cand Chris a auzit un coleg de munca care vorbea despre un membru al familiei sale care avea nevoie de un donator de ficat. Persoana despre care era vorba este chiar Heather, care a fost diagnoticata cu o boala si care avea nevoie neaparata de un transplant pentru a ramane in viata.

Fara sa ezite vreo secunda si fara sa o vada vreodata pe Heather, Chris a mers sa isi faca analizele si a vrut sa o ajute pe Heather. 

"Chris m-a sunat si mi-a spus ca testele au iesit bine si ca el este donatorul meu", a marturisit tanara. Desi amandoi au petrecut ore bune in sala de operatie, jumatate din ficatul lui Chris a ajuns la Heather. Perioada urmatoare au petrecut-o impreuna, iar mai apoi a venit si momentul in care si-au dus relatia la un alt nivel.

Dupa ce a planuit o cerere in casatorie ca la carte, Chris i-a pus marea intrebare lui Heather, iar raspunsul a fost "DA". Starea de sanatate a celor doi iubiti este buna in acest moment si sunt ocupati cu pregatirea nuntii de anul acesta, din luna octombrie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni