• PRO TV
  • Era ocupat sa scrie o amenda, dar a vazut un barbat care alerga spre el. Ce a descoperit politistul in masina barbatului

Era ocupat sa scrie o amenda, dar a vazut un barbat care alerga spre el. Ce a descoperit politistul in masina barbatului

Era ocupat sa scrie o amenda, dar a vazut un barbat care alerga spre el. Ce a descoperit politistul in masina barbatului

Ce se intampla atunci cand un bebelus se grabeste sa vina pe lume? Acesta nu tine cont nici de locul, nici de momentul si nici de planurile pe care le au parintii lui in acel moment.

Alfredo si Gladys sunt doi parinti care au trecut prin aceasta situatie, dar din fericire in apropierea lor se afla un politist care a reusit sa ii ajute pe timp si sa ii scape de emotiile unei nasteri neasteptate.

Spre uimirea celor doi parinti, care tocmai se intorceau de la un consult medical, micutul se pare ca s-a grabit sa vina pe lume si sa mareasca numarul membrilor familiei sale. 

Durerile mamei l-au facut pe tatic sa opreasca masina si sa fuga la un politist care se afla pe strada si care tocmai scria o amenda. Taticul i-a cerut ajutorul si au sunat la ambulanta, iar in momentul in care s-au intors la masina, Gladys nastea pe bancheta din spate. 

Cateva secunde mai tarziu, bebelusul a venit pe lume. Politistul a avut grija ca micutul sa nu se inece cu lichid, iar mama a asteptat ajutor specializat din partea medicilor. Cand personalul medical a ajuns la fata locului, a gasit o familie sanatoasa si fericita.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni