• PRO TV
  • O boala crunta a impedicat-o sa ramana insarcinata. Ce s-a intamplat cand a deschis calculatorul, intr-o dimineata

O boala crunta a impedicat-o sa ramana insarcinata. Ce s-a intamplat cand a deschis calculatorul, intr-o dimineata

O boala crunta a impedicat-o sa ramana insarcinata. Ce s-a intamplat cand a deschis calculatorul, intr-o dimineata

Emily a fost intotdeauna o atleta activa si sanatoasa, insa in 2012 a primit o veste care i-a devastat atat pe ea cat si pe sotul ei.Dupa cateva investigatii medicale, tinerei i s-a spus ca sufera de astm in sa la o cercetare amanuntita s-a dovedit ca femeia avea cancer la plamani.

Inca dinainte de a primi teribila veste, Emily si sotul ei isi doreau un copil iar decizia lor nu s-a schimbat, in ciuda bolii pe care o avea. Cuplul a optat pentru tratamente de fertilizare, insa dupa ce Emily a fost supusa unei interventii chirurgicale si unor sedinte de chimioterapie, au decis ca era aproape imposibil sa poata purta o sarcina pana la capat.

Emily a reusit sa castige lupta cu cancerul si se simtea mult mai bine, insa ceea ce o facea sa se simta neimplinita era lipsa unui bebelus.

Pana in ziua in care a primit o veste incredibila. Una dintre fostele ei colege, mama a trei baieti deja, i-a sarit in ajutor. Ba mai mult, i-a trimis lui Emily imagini cu noua sa burtica de gravida si a anuntat-o ca va avea fetite gemene, ale caror parinti vor si Emily si sotul ei, Miles.

Vezi mai jos povestea lui Emily:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni