• PRO TV
  • Au criticat-o pentru ca a avut o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata baietelul modelului Sarah Stage

Au criticat-o pentru ca a avut o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata baietelul modelului Sarah Stage

Au criticat-o pentru ca a avut o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata baietelul modelului Sarah Stage

Sarah Stage a ajuns cunoscuta in toata lumea datorita modului in care arata. De profesie model, femeia a impresionat cu silueta sa chiar si in perioada in care a fost insarcinata. Desi se afla in luna a noua de sarcina, Sarah arata impecabil, motiv pentru care carcotasii au sustinut ca tanara are "o sarcina aproape invizibila".

Cu o forma fizica de invidiat, Sarah putea fara probleme sa urce pe catwalk chiar si in ultimul trimestru de sarcina, iar acest lucru se datoreaza faptului ca modulul nu a renuntat la sport in perioada sarcinii.

Citeste si: Par tata si fiica, dar relatia lor e mai intima de atat! Ce varsta are iubita actorului de 59 de ani din "Scarface"

In ciuda tuturor comentariilor malitioase, Sarah a nascut un baiatel perfect sanatos, care a cantarit aproape 5 kilograme si a primit numele James Hunter.

La un an de la nasterea copilului, Sarah se afla intr-o forma de zile mari. Modelul a declarat pentru People ca a scapat de toate cele 12 kilograme castigate in timpul sarcinii in doar doua saptamani. 

La doar cinci saptamani de la nastere, Sarah a revenit in sala de sport, unde a inceput un antrenament intens, iar cele mai recente poze publicate pe Instagram demonstreaza ca tanara arata senzational. Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni