• PRO TV
  • Au primit o veste pe care nici macar medicii nu o pot explica! Motivul pentru care povestea unor parinti s-a viralizat

Au primit o veste pe care nici macar medicii nu o pot explica! Motivul pentru care povestea unor parinti s-a viralizat

Au primit o veste pe care nici macar medicii nu o pot explica! Motivul pentru care povestea unor parinti s-a viralizat

Jonas si Christy sunt doi tineri care si-au dorit dintotdeauna o familie mare, dar atunci cand au hotarat sa isi doresc sa devina parinti si sa aiba primul lor copil, au aflat vesti triste despre starea lui de sanatate.

La 28 de saptamani de sarcina, o ecografie a dezvaluit ca fiul lor sufera de hidropizie, o boala cauzata de acumularea patologica de apa in cavitatile naturale ale corpului sau in tesuturi.

Cea mai mare lovitura pentru cei doi viitori parinti a fost atunci cand au aflat ca jumtate dintre bebelusii care sufera de aceasta boala nu supravietuiesc. Medicii au analizat starea de sanatate a micutului si si-au dat seama ca va muri in urmatoarele saptamani.

Celor doi nu le-a mai ramas decat sa se roage pentru micutul lor si asa au si facut. Atunci cand au fost chemati la o alta ecografie, doctorii nu au putut sa le spuna decat ca este vorba despre "interventia divina". Lichidul din jurul bebelusului a disparut complet, iar forma inimii este normala. 

Bebelusul s-a nascut perfect sanatos si a plecat acasa la nici 24 de ore de la nastere. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni