• PRO TV
  • Asa arata Benji Madden, insa te va surprinde sa vezi ca este casatorit cu una dintre blondele celebre ale Hollywood-ului

Asa arata Benji Madden, insa te va surprinde sa vezi ca este casatorit cu una dintre blondele celebre ale Hollywood-ului

Asa arata Benji Madden, insa te va surprinde sa vezi ca este casatorit cu una dintre blondele celebre ale Hollywood-ului

Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood si-a sarbatorit prima aniversare de la casatorie. Cei doi inca par a fi in luna de miere, daca ne ghidam dupa felul in care se afiseaza, dar si dupa declaratiile de dragoste pe care si le fac reciproc.

Benji Madden, rockerul de la Good Charlotte, in varsta de 36 de ani, si sotia sa, Cameron Diaz, in varsta de 43 de ani, par sa simta de foarte bine unul in preajma celuilalt, casnicia lor mergand ca pe roate, conform Daily Mail. Benji chiar declara despre Cameron ca "se trezeste in fiecare dimineata cu misiunea de a face lumea un loc mai bun".


Cantaretul apreciaza la sotia sa faptul ca este curajoasa si puternica, dar si faptul ca incurajeaza foarte multe femei sa se aprecieze: "A fost uimitor sa o urmaresc pregatindu-si noua carte", a mai zis acesta.

Rockerul a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu sotia sa, alaturi de care a scris a scris ca este "cel mai norocos barbat".


Ba mai mult, intr-o postare recenta, Benji o numeste pe Cameron Diaz "my bad-ass wife" si se declara mandru de sotia sa.


Cameron a lucrat intens la cartea sa, "Longevity Book", in care ofera sfaturi pentru femeile din intreaga lumea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni