• PRO TV
  • Corina Caragea a sarbatorit 33 de ani la 33 de grade

Corina Caragea a sarbatorit 33 de ani la 33 de grade

Corina Caragea a sarbatorit 33 de ani la 33 de grade

Prezentatoarea Stirilor PRO TV din Sport, Corina Caragea, s-a intors de curand dintr-o binemeritata vacanta in Thailanda, unde a sarbatorit anul nou, dar si aniversarea sa. 

Corina a descoperit toate fetele Bangkok-ului, dar s-a si relaxat pe doua dintre cele mai frumoase insule din paradisul thailandez, Koh Samui si Koh Phangan, revenind la pupitrul stirilor din sport plina de energie si cu un tonus perfect.

Am sarbatorit anul nou, dar si 33 de ani, la… 33 de grade. Dupa petrecerea de ziua mea la ultimul etaj al unei cladiri zgarie-nori din Bangkok, un oras ca un mozaic: viu, colorat, exotic si haotic, m-am relaxat pe doua dintre insulele Thailandei, Koh Samui si Koh Phangan. Cea din urma este preferata mea, mai putin comerciala, salbatica, avand inca farmecul autentic, pastrat in ciuda valurilor de turisti. M-am bucurat de plaje cu nisip fin, ape turcoaz, elefanti, cascade spectaculoase, maimute, crocodili, snorkeling, caiac etc. Am ales sa hranesc si sa admir elefantii si nu sa ma plimb pe ei, iar apoi cu barca am ajuns la Parcul National Ang Thong, un manunchi de 40 de insule salbatice care iti taie rasuflarea, un colier pretios de smarald la gatul Thailandei. Thailandezii stiu sa faca bani din orice, sa ti-i scoata din buzunar de buna voie, dar si sa se joace cu simturile tale. De la masajul senzational pana la mancarea la care salivez si acum doar amintindu-mi.”, a spus Corina despre incredibila vacanta in Thailanda.

Frumoasa prezentatoare a revenit din vacanta cu forte proaspete pentru a le aduce telespectatorilor cele mai noi informatii din sport, numai la PROTV. 

Pentru mai multe detalii intra pe blogul http://www.corinacaragea.ro/.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni