• PRO TV
  • Nu stii sigur daca e interesat de tine? Vezi gesturile care il dau de gol

Nu stii sigur daca e interesat de tine? Vezi gesturile care il dau de gol

Nu stii sigur daca e interesat de tine? Vezi gesturile care il dau de gol

Daca un tip este interesat de tine, limbajul corpului ii va trada fiecare sentiment. Trebuie doar sa fii atenta la cateva mici detalii. Vezi care sunt acestea

Iesi de ceva vreme cu un tip, dar nu stii care sunt sentimentele lui? Sau nu stii daca este cu adevarat interesat de tine? Momentul in care se va apropia tot mai mult de tine din punct de vedere fizic este primul semn care ii tradeaza interesul vis-a-vis de persoana ta.

Fie ca o va face subtil, cu atingeri timide de maini sau te va mangaia pe par, fie iti va spune direct ca vrea sa te tina in brate, acesta este modul lui de a-ti transmite ca il interesezi si ca ar vrea sa inceapa o relatie cu tine. Mai mult decat atat, modul in care te priveste spune multe despre ceea ce simte pentru tine.

De multe ori coincidentele nu sunt chiar coincidente, ci situatii planificate cu atentie, astfel incat daca te intalnesti cu el din greseala in locul tau preferat unde iti bei cafeaua sau iei masa de pranz, cu siguranta nu este vorba de o pura intamplare, ci mai degraba de faptul ca si-a propus sa te surprinda intr-un mod extrem de placut si sa-ti demonstreze interesul fata de tine.

Citeste mai multe pe perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni