• PRO TV
  • Doar 12 oameni din lume sunt capabili sa faca asa ceva. Are numai 30 de ani, dar ce reuseste el sa faca este genial

Doar 12 oameni din lume sunt capabili sa faca asa ceva. Are numai 30 de ani, dar ce reuseste el sa faca este genial

Doar 12 oameni din lume sunt capabili sa faca asa ceva. Are numai 30 de ani, dar ce reuseste el sa faca este genial

In era tehnologiei avem nevoie de o pasiunea foarte mare pentru a a salva arta, iar acesta este si cazul tanarului ddin filmuletul de mai jos, care a avut inca de mic convingerea ca va deveni un mare artist.

Jake Weidmann este un tanar originar din Denver, Colorado si se numara printre putinii oameni care au abilitati caligrafice la cele mai inalte standarde. Inca de mic a depus foarte mult efort pentru a-si perfectiona scrisul si s-a ocupat in cele mai mici detalii.

Traditia caligrafiei este tinuta in viata in zilele noastre si transmisa mai departe cu ajutorul unei asociatii internationale. Astazi, mai exista doar 12 oameni in lume care pot fi recunoscuti drept caligrafi profesionisti, iar Jake Weidmann este cel mai tanar dintre ei, avand varsta de 30 de ani.

Lucrarile sale sunt de dimensiuni considerabile, presupun foarte multa munca si foloseste de cele mai multe ori caligrafia pentru a oferi mai multa viata si un mesaj mai puternic imaginilor realizate.

Jake a marturisit ca toti cei care ii vad lucrarile cred ca nu povesteste asa cum se cuvine cata munca depune si ca numai el stie cate nopti a pierdut si cat de mult efort a depus pentru a ajunge la un asemenea nivel. Sotia sa este singura persoana care stie cu adevarat cata munca depune zilnic. 

Jake adora sa se inspire din frumusetea locurilor din Colorado, care reusesc sa il inspire si sa realizeze adevarate opere de arta. Jake isi doreste sa inspire cat mai multi oameni, isi doreste sa ii faca sa iubeasca scrisul de mana. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni