• PRO TV
  • Serban Ionescu a recunoscut in exclusivitate la "Happy Hour" ca divorteaza VIDEO!

Serban Ionescu a recunoscut in exclusivitate la "Happy Hour" ca divorteaza VIDEO!

Serban Ionescu a recunoscut in exclusivitate la "Happy Hour" ca divorteaza VIDEO!

Inca de la inceputul acestui an, divortul actorilor Magda Catone si Serban Ionescu a tinut primele pagini ale ziarelor. Desi nici unul dintre acestia nu a declarat nimic referitor la acest divort, Serban Ionescu a recunoscut echipei \"Happy Hour\" ca actele de divort au fost depuse si ca, dupa 27 de ani de casnicie, au decis sa puna capat mariajului.

Desi intr-un interviu acordat reporterilor “Happy Hour” actorul a povestit ca nimeni nu divorteaza de nimeni, ca nu exista acte de divort si ca a aflat despre asta din ziare, contactat telefonic ulterior acesta si-a schimbat declaratia. In exclusivitate la “Happy HourSerban Ionescu a recunsocut: cei doi au convenit sa divorteze, iar cea care a depus actele a fost Magda Catone.

“Am zis ca nu divortam, dar pana la urma am spus, hai s-o facem, ca e mai bine! E adevarat ca divortam. Ne-am inteles sa divortam, iar ea a depus actele. Eu stiu cum o sa fie, ce ganduri are doamna? Vrea unele libertati pe care crede ca nu le-a avut, si atunci ii dai toata libertatea... Niciodata nu i-am interzis nimic, niciodata nu i-am reprosat nimic.” Cat despre viitor, actorul nu este sigur decat de faptul ca vor face tot posibilul sa isi creasca fiul impreuna.

”Nu am ce sa ii reprosez sotiei mele. E o chestie pe care o facem de comun acord, ramanem prieteni, ne putem creste copilul in continuare... e un fel de separare”, a mai spus acesta pentru emisiunea de la Pro Tv.

Serban Ionescu a mai adaugat ca nu este prima oara cand apar zvonuri despre divort si ca un impediment in relatia lor a fost si soacra sa, mama Magdei, cu care cei doi au locuit. “Pe noi ne-a incurcat mult si soacra-mea. I-am inghiti multe pentru ca era batrana”, a mai spus actorul.

Dupa aproape trei decenii de covietuire, mariajul Catone-Ionescu a scos la iveala, potrivit presei, lucruri nebanuite. S-a vorbit despre faptul ca Magda Catone s-ar fi saturat de scandaluri si infidelitati. Serban Ionescu a tinut doar sa precizeze ca ”beau ca orice roman, ma bucur ca orice roman, ma distrez ca orice roman.”





 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni