• PRO TV
  • Cei mai sexy pantofi. Este imposibil sa nu fii fermecata de picioarele lui Jennifer Lopez: cum arata incaltarile ei

Cei mai sexy pantofi. Este imposibil sa nu fii fermecata de picioarele lui Jennifer Lopez: cum arata incaltarile ei

Cei mai sexy pantofi. Este imposibil sa nu fii fermecata de picioarele lui Jennifer Lopez: cum arata incaltarile ei

Chiar si atunci cand se imbraca inocent, Jennifer Lopez stie cum sa atraga atentia asupra sa. La un eveniment de promovare a show-ului de talente din care face parte, J Lo a captat atentia celor prezenti in public cu pantofii sai spectaculosi.

Jennifer Lopez si-a facut aparitia in fana fanilor si a reprezentantilor din presa intr-o rochie midi alba din dantela. Desi tinuta nu a lasat prea multa piele la vedere, toata lumea a fost cu ochii pe picioarele ei. Pe langa faptul ca erau bronzate si lucioase de la uleiul cu care s-a dat inainte de a iesi in public, erau si incaltate cu cei mai sexy pantofi :)

In nuanta nude si cu o multime de floricele aplocate, pantofii au un toc metalic pe care putine femei ar putea sa se depaseze. Probabil din acest motiv i-a ales si  J Lo: stia ca va petrece mare parte din timp asezata pe un scaun.

Cu o coafura care apent pare banala si neelaborada, dar de care s-au ocupat cu siguranta cei mai tari stilisti de la Hollywood, si cu un machiaj al ochilor in tonuri de maro si cu un ruj corai, Jennifer Lopez a bifat inca un look reusit.

Citeste mai multe si vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni