• PRO TV
  • Chipul ei e de o frumusete rapitoare, dar putin o mai recunosc atunci cand isi aplica un strat gros de machiaj pe fata

Chipul ei e de o frumusete rapitoare, dar putin o mai recunosc atunci cand isi aplica un strat gros de machiaj pe fata

Chipul ei e de o frumusete rapitoare, dar putin o mai recunosc atunci cand isi aplica un strat gros de machiaj pe fata

Talentul si pasiunea pentru makeup au facut-o celebra pe internet. Mykie este un makeup artist pasionat si dedicat muncii sale, iar transformarile prin care trece cu ajutorul produselor de infrumusetare sunt apreciate de fani din toate colturile lumii.

Cu aproape 1 milion de fani pe Instagram, Mykie a devenit celebra atunci cand a inceput sa filmeze diferite tutoriale, in care le arata celor interesati cum isi pot schimba radical infatisarea cu ajutorul machiajului. Indemanarea ei e remarcabila, iar modul in care aplica straturile de machiaj si rezultatele la care ajunge sunt pur si simplu uimitoare. 

Citeste si: A observat un pompier care s-a oprit sa vorbeasca cu fiul ei. Motivul pentru care a ingenunchiat in fata micutului

Mykie este o femeie cu trasaturi superbe, insa aceasta reuseste sa se transforme total, iar unele dintre schimbarile prin care trece sunt de-a dreptul inspaimantatoare. 

Pentru mai multe tutoriale interesante, poti vizita canalul de YouTube al lui Mykie, numit Glam&Rore. Cu siguranta, vei descoperi trucuri care te vor ajuta sa ai aparitii de neuitat. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni