• PRO TV
  • S-a machiat doar pe jumatate de fata si a facut publica poza. Raspunsul acestei fetei pentru cei care au numit-o "urata"

S-a machiat doar pe jumatate de fata si a facut publica poza. Raspunsul acestei fetei pentru cei care au numit-o "urata"

S-a machiat doar pe jumatate de fata si a facut publica poza. Raspunsul acestei fetei pentru cei care au numit-o "urata"

Oamenii care au conturi pe retelele de socializare si care urmaresc constant anumite persoane pot comenta asa cum considera anumite postari, doar ca uneori aceste mesaje sunt rautacioase si ii pot afecta pe cei care sunt initiatorii discutiilor.

Este si cazul tinerei din imaginea de mai jos care a publicat o imagine in care apare machiata doar pe jumatate din fata si care a primit o multime de comentarii rautacioase care o privesc personal.

Maisie Beech este doar o tanara de 19 ani care a vrut sa demonstreze puterea machiajului si s-a machiat doar pe jumtate de fata, dar care la putin timp de la publicarea imaginii a primit o multime de comentarii rautacioase, iar internautii o numeau "urata" si "dezgustatoare".

 

Now people are calling her 'ugly' and 'disgusting'

Posted by Daily Mail on Monday, January 25, 2016

Tanara a decis sa isi faca aceasta fotografie dupa ce fratele ei a vazut-o intr-o dimineata in timp ce se machiata si care mai apoi a vazut uimit sa vada transformarea. Imaginea cu ea a fost prima data publicata de make-up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, iar in numai doua saptamani a fost vazuta si comentata de peste doua milioane de oameni.

In timp ce multi dintre cei care au vazut poza au apreciat-o pe tanara pentru talentul ei artistic, altii au numit-o "urata", "dezgustatoare" si "infricosatoare", iar altii au mers mult prea departe si au spus ca este bolnava de cancer.

Tanara a fost dezamagita de reactiile oamenilor si de violenta din cuvinte. dar ca ea se simte bine in propria persoana si ca ii pare rau ca oamenii gandesc asa intr-o societate ca a noastra.

 

I feel lucky to be in a place in life where other people's comments genuinely don't phase me. I put on makeup everyday...

Posted by Maisie Beech on Tuesday, January 19, 2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni