• PRO TV
  • Atat de simple si totusi atat de puternice. "Cuvintele magice" care aduc zambetul pe chipul oricarei persoane

Atat de simple si totusi atat de puternice. "Cuvintele magice" care aduc zambetul pe chipul oricarei persoane

Atat de simple si totusi atat de puternice. "Cuvintele magice" care aduc zambetul pe chipul oricarei persoane

Un experiment social vine sa demonstreze ca nu suntem obisnuiti sa primim complimente. Poate din cauza ca nu le primim des sau poate pentru ca ne simtim pusi intr-o situatie jenanta, in mod evident atunci cand cineva incearca sa ne laude o calitate, ramanem fara cuvinte.

Shea Glover a decis sa filmeze un experiment social care sa surprinda reactiile oamenilor atunci cand li se spune ca sunt frumosi. Eleva de liceu a reusit sa atraga atentia a peste 9 milioane de internatuti, care au privit cu emotie imaginile. 

Citeste si: 9 luni de sarcina in doar 4 minute. Ce a observat la final un barbat dupa ce si-a fotografiat sotia in fiecare luna

Desi la prima vedere pare un videoclip banal, reactiile surprinse sunt de-a dreptul incredibile, scrie Upworthy.com. Protagonistii materialului video sunt colegi de liceu cu Shea; pe unii dintre ei in cunostea, insa cu majoritatea nu schimbase o vorba pana in momentul filmarii. 

Impactul pe care complimentul tinerei il are asupra persoanelor pe care le filmeaza este uimitor. Unii dintre ei sunt surprinsi, altii se emotioneaza sau se fastacesc, insa cei mai multi dintre ei zambesc la auzul "cuvintelor magice". 

Urmareste mai jos experimentul social filmat de Shea Glover si asculta ce au de spus oamenii atunci cand aud cat sunt de frumosi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni