• PRO TV
  • Cat noroc ai in viata in functie de liniile de pe palma. Iata ce inseamna daca ai litera "M"

Cat noroc ai in viata in functie de liniile de pe palma. Iata ce inseamna daca ai litera "M"

Cat noroc ai in viata in functie de liniile de pe palma. Iata ce inseamna daca ai litera "M"

Chiar daca pare greu de crezut, liniile de pe palme dezvaluie numeroase informatii despre personalitatea si destinul unui om.

Daca de exemplu linia dragostei are numeroase linii fine cu directia catre degete se spune ca esti norocoasa si ca o duci foarte bine in plan amoros.

Despre cei care au litera "M" in palma se spune ca sunu speciali, potrivit perfect-ask.com. Se considera ca acesti oameni sunt foarte inteligenti, supradotati, au o intuitie puternica si se descurca foarte bine in afaceri.

In cazul in care persoana iubita are litera "M" in palma, trebuie sa avem grija sa nu facem glume care intrec limita, sa nu o mintim si sa nu o inselam.

Femeile care au aceasta litera in podul palmei au o intuitie mai puternica decat barbatii, iar daca se intampla ca ambii soti sa aiba aceasta litera, se spune ca femeia este cea care iese castigatoare.

Posesorii de litera "M" in podul palmei sunt extrem de puternici, au taria sa faca schimbarile necesare in viata lor si profita fara sa stea pe ganduri de oportunitatile care le apar in cale.

Tu ai litera "M" in palma?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni