• PRO TV
  • Fiul femeii din imagini a murit in anul 2013. Ce s-a intamplat cand o fetita a rugat-o sa apese pe butonul unui ursulet

Fiul femeii din imagini a murit in anul 2013. Ce s-a intamplat cand o fetita a rugat-o sa apese pe butonul unui ursulet

Fiul femeii din imagini a murit in anul 2013. Ce s-a intamplat cand o fetita a rugat-o sa apese pe butonul unui ursulet

In anul 2013, Heather a trecut printr-o perioada de cosmar. Este vorba despre momentele la care niciun parinte nu vrea sa se gandeasca si cu atat mai mult sa le traiasca.

Fiul ei, Lucas, care avea numai sapte luni, a murit atunci cand se afla sub supravegherea femeii care il ingrijea. Pentru ca din acel moment a vrut ca nimeni nu sa nu mai treaca prin acele clipe de cosmar, Heather a donat organele fiului ei pentru trei persoane care aveau nevoie de ajutor pentru a castiga lupta cu viata.

Una dintre persoanele care au beneficiat de organele lui Lucas a fost o fetita in varsta de 4 ani, pe nume Jordan, care si-a petrecut majoritatea timpului in spitale din cauza unei boli congenitale la inima. 

Citeste si: Momentul incredibil in care o femeie naste in cada, filmat de sotul ei. Filmuletul a impartit internetul in doua

In filmuletul de mai jos, Heather o intalneste pe fetita, iar cu ajutorul unui stetoscop poate sa auda inima fiului sau in pieptul fetitei. Drept multumire ca a salvat-o, Jordan i-a oferit femeii un ursulet de plus care avea inregistrate bataile inimii lui Lucas.

Momentul intalnirii dintre cele doua familii a emotionat o lume intreaga si a strans aproape jumatate de milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare sa pe internet.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni