• PRO TV
  • Un politist a prins o familie in timp ce fura dintr-un magazin. Motivul pentru care barbatul s-a transformat in erou

Un politist a prins o familie in timp ce fura dintr-un magazin. Motivul pentru care barbatul s-a transformat in erou

Un politist a prins o familie in timp ce fura dintr-un magazin. Motivul pentru care barbatul s-a transformat in erou

Politistul Mark Engravalle a raspuns de curand unei reclamatii pentru furt dintr-un magazin din Kansas, iar atunci cand a ajuns la fata locului a gasit o mama cu sase copii, care erau disperati si plangeau.

Sarah este mama a sase copii si a izbucnit in lacrimi atunci cand a incercat sa ii explice politistului de ce a furat. Ea si cele cinci fiice ale sale sunt oameni ai strazii si locuiesc intr-o masina. 

Acela a fost momentul in care poltistul s-a uitat la picioarele micutilor si a vazut ca sunt desculti si murdari. Sarah a spus ca este in aceasta situatie de patru ani de zile, de cand sotul ei a murit.

Cand politistul s-a uitat la lucrurile pe care le furase din magazin, si-a dat seama ca povestea ascunde un adevar care l-a emotionat pana la lacrimi. Ajutata de fiica mai mare, Sarah a sustras din magazin pampers in valoare de 300 de dolari, incaltaminte pentru copii, servetele si alte lucruri de care micutii ei aveau nevoie cu disperare.

Omul legii, care are si el doi copii acasa, a facut un gest care l-a transformat intr-un erou. I-a dat lui Sarah o amenda mica, iar mai apoi a mers in magazin si a platit toate obiectele pe care le furasera.

Politia din Roeland a deschis o linie pentru donatii, iar rezultatele au fost pe masura cazului. In numai cateva zile, oamenii cu suflet mare au donat peste 6 000 de dolari, iar Sarah si copii ei nu pot decat sa fie recunoscatori pentru ceea ce li se intampla.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni