• PRO TV
  • Si-a facut o poza cu un strain, dar nu se astepta la ceea ce a urmat. Un om al strazii i-a schimbat viata intr-o secunda

Si-a facut o poza cu un strain, dar nu se astepta la ceea ce a urmat. Un om al strazii i-a schimbat viata intr-o secunda

Si-a facut o poza cu un strain, dar nu se astepta la ceea ce a urmat. Un om al strazii i-a schimbat viata intr-o secunda

Morissa este un make-up artist din Arizona care a reusit sa cucereasca internetul dupa ce o imagine cu ea si un om al strazii a fost publicata pe retele de socializare.

Atunci cand nu lucreaza ca make-up artist profesionist, tanara este chelnerita intr-un restaurant. Daca intr-o dimineata cand a plecat de acasa, totul parea sa fie o zi normala de lucru, fara prea multe lucruri care sa ii perturbe activitatile obisnuite, atunci cand si-a parcat masina, un om i-a atras atentia.

Aceasta a observat un barbat care statea pe marginea trotuarului, neingrijit, cu barba si care parea ca nu are o viata prea usoara. In loc sa il ignore si sa intre in restaurantul in care lucra, tanara a mers la el si l-a intrebat daca este bine, iar acela a fost si momentul in care barbatul a izbucnit in lacrimi.

Dupa ce s-a prezentat, Morissa i-a spus ca lucreaza in restaurantul din fata parcarii si ca poate intra sa manance ce vrea. Rick i-a povestit tinerei ca este din Ohio, ca a fost lovit de o masina si ca nu poate merge la spital pentru ca nu are niciun act de identitate la el.

Cand a terminat de mancat, Rick i-a multumit Morissei si i-a spus ca ea l-a ajutat sa isi recapete increderea in oameni. Cei doi au facut o poza impreuna si, inainte sa plece, barbatul i-a inmanat cel mai de pret obiect al sau, un colier, tinerei care ii oferise o masa calda.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni