• PRO TV
  • Aparitia rara, surprinsa de paparazzi: Justin Bieber, cu mama in club. Tinuta sexy care o face sa arate ca o pustoaica

Aparitia rara, surprinsa de paparazzi: Justin Bieber, cu mama in club. Tinuta sexy care o face sa arate ca o pustoaica

Aparitia rara, surprinsa de paparazzi: Justin Bieber, cu mama in club. Tinuta sexy care o face sa arate ca o pustoaica

Sincer, cati dintre noi ne-am lua mama in club? :) Se pare ca tocmai "rebelul" Justin Bieber a facut acest gest. Insa cand ai o mama atat de tanara si de frumoasa, este de inteles! 

Pattie Malette, mama lui Justin Bieber, are 39 de ani, insa imbracata in pantaloni de piele, incaltata pe tocuri inalte, cu parul prins intr-o coada de cal si cu ochelari de "hipsterita", pare o pustoiaca din gasca artistului. Bieber si-a scos mama la distractie in club, intr-un local VIP din Los Angeles, frecventat de toate vedetele.

Dupa o perioada in care relatia cantaretului cu mama sa a fost ca si "inexistenta", se pare ca acestia au depasit neintelegerile din trecut si sunt din nou apropiati.

"Am pastrat distanta pentru ca imi era rusine. Nu voiam ca mama mea sa fie dezamagita de mine si stiam ca este", a pus Bieber intr-un interviu.

Pattie l-a nascut pe fiul sau pe cand avea numai 17 ani si l-a crescut in calitate de mama sigura, doar cu ajutorul parintilor sai.

"A fost o perioada in care nu ne-am vorbit, acum incercam sa refacem relatia", a marturisit Bieber.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni