• PRO TV
  • Supriza pentru fanii indragitului actor Robin Williams. Scenele sterse din "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit"

Supriza pentru fanii indragitului actor Robin Williams. Scenele sterse din "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit"

Supriza pentru fanii indragitului actor Robin Williams. Scenele sterse din "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit"

Fanii regretatului actor Robin William au parte de o surpriza de proportii. Scenele care au fost scoase din filmul "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" au ajuns pe internet. Imaginile care nu au fost redate intr-unul dintre cele mai iubite filme ale lui Robin Williams pot fi acum vazute de catre fani.

Una dintre cele doua scene infatiseaza momentul in care personajul lui Robin ajunge tarziu la concursul fiicei sale si incepe o cearta cu sotia sa, jucata de actrita Sally Fields.

Cea de a doua scena prezinta o discutie intre cei doi soti, in momentul in care mama copiilor, Miranda, afla ca sotul ei se deghiza in dadaca Doubtfire.

Ambele momente au fost urmarite de fanii care nu au evitat sa lase comentarii: "Nu se potriveste in randul filmelor. Se potriveste in viata reala." si "Uimitoare scene! Imi pare rau ca au fost sterse. Imi lipseste Robin Williams" au fost doar cateva dintre reactii, conform Daily Mail.


Filmul "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" a fost realizat in 1993 si a fost premiat cu Academy Award for Best Makeup si Golden Globe Award for Best Motion Picture.

Robin William a facut deliciul fanilor de pretutindeni, incepandu-si cariera in rol de comediant si continuand cu pelicule cunoscute precum "Good Will Hunting" si "Good Morning Vietnam". Mai tarziu, actorul s-a confruntat cu depresia si cu boala Parkinson, care l-au facut sa isi puna capat zilelor, in august 2014.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni