• PRO TV
  • Jaden Smith, atent si protector cu iubita lui. Cum a fost surprins actorul din Karate Kid alaturi de blonda superba

Jaden Smith, atent si protector cu iubita lui. Cum a fost surprins actorul din Karate Kid alaturi de blonda superba

Jaden Smith, atent si protector cu iubita lui. Cum a fost surprins actorul din Karate Kid alaturi de blonda superba

Fiul cel mare al actorului Will Smith traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Sarah Snyder, o blonda cu patru ani mai mare decat el cu care s-a afisat, oficial, la New York Fashion Week, in primavara.

La cateva zile dupa ce au fost date publicitatii niste fotografii in care adolescentul si iubita lui s-au imbratisat si s-au alintat in public, cei doi indragostiti au fost prezenti la prezentarea lui Kanye West de la New York Fashion Week, unde au aratat inca o data ca relatia lor este destul de serioasa. 

Tanarul de 17 ani a tinut-o mereu de mana pe Sarah si a avut grija ca aceasta sa fie in siguranta, comportandu-se ca un indragostit veritabil.

Frumoasa blonda a purtat un outfit casual sport, format dintr-o rochita crem, tenesi de aceeasi culoare si o jacheta intr-o nuanta asemanatoare, putin mai inchisa. 

Inainte a forma un cuplu cu blonda fermecatoare, Jaden Smith ar fi avut o relatie cu Amandla Stenberg, actrita-minune din primul film "Hunger Games", cei doi mergand impreuna la cateva evenimente in primavara lui 2015.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni