• PRO TV
  • ASTAZI incepe cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor! 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi competitia din Cipru!

ASTAZI incepe cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor! 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi competitia din Cipru!

ASTAZI incepe cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor! 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi competitia din Cipru!

Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in Cipru, pe taramuri de poveste, unde peisajul mirific iti taie rasuflarea in orice punct cardinal ai privi.

De ce sa urmaresti noul sezon Ferma vedetelor? In primul rand, pentru ca ferma in care vor locui Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila le va da mari batai de cap! Si nu numai!

Iata cateva dintre motivele pentru care cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor nu trebuie ratat:

1. Imbinarea traditiilor romanesti cu cele cipriote. Cipru, in dulcele stil romanesc! Telespectatorii vor face cunostinta cu o alta cultura, cu un mod de viata diferit.

2. Cei 12 concurenti face negotul cu un vanzator cipriot, care nu vorbeste limba romana.

3. Nea Rata este hotarat sa nu le dea nicio clipa de ragaz! Provocarile si probele pregatite de el sunt surprinzatoare.

4. Cei 12 concurenti sunt intr-o tara noua, in conditii neprietenoase, fara confortul cu care sunt obisnuiti. Cum se vor adapta ei in ferma? 

5. Peripetiile concurentilor, care vor ingriji si cateva specii de animale mai rar intalnite la o ferma romaneasca. 

6. Duelul va fi din ce in ce mai aprig si va avea loc intr-un cadru spectaculos, in varf de munte, printre ruine antice.

7. In cele 2 episoade saptamanale, telespectatorii vor putea urmari, timp de 2 ore, aventurile celor 12 fermieri intr-o structura noua, cu o dinamica diferita.

8. Fermierii pot castiga recompense care sa le asigure, la o scara mai mica, confortul din viata cotidiana. Vor reusi ei sa isi indeplineasca sarcinile pentru a le primi? 

9. Telespectatorii vor vedea aliante, strategii si vor afla cine este Fermierul anului! 

10. Peisajele superbe in care este filmat reality show-ul, care curprind, printre altele, livezi de maslini, de portocali, dar si valurile domoale ale Mediteranei.

Ferma vedetelor va fi difuzata de PRO TV, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, si le va prezenta telespectatorilor aventurile celor 12 concurenti aflati in batalia pentru titlul de Fermierul anului. 

In prima editie a celui de al doilea sezon Ferma vedetelor, telespectatorii vor putea urmari intrarea in ferma a celor 12 concurenti, familiarizarea acestora cu conditiile intalnite in ferma abandonata, dar si cu sarcinile pe care le au de indeplinit. Totodata, Iulia Vantur le va prezenta celor 12 vedete regulile competitiei.

Peripetiile celor 12 fermieri la ferma din Cipru, in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confortul lumii moderne si departe de cei dragi, vor putea fi vazute, din 16 februarie, la PRO TV, in cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni