• PRO TV
  • S-a inchis intr-o cusca cu un pitbull si a inceput sa manance. Reactia patrepedului a emotionat o lume intreaga

S-a inchis intr-o cusca cu un pitbull si a inceput sa manance. Reactia patrepedului a emotionat o lume intreaga

S-a inchis intr-o cusca cu un pitbull si a inceput sa manance. Reactia patrepedului a emotionat o lume intreaga

Dr. Andt Mathis este un veterinar din Georgia care ear ep punctul de a pleca din spitalul in care lucreaza, dar care a fost sunat de femeie care gasise un caine si care avea nevoie urgenta de tratament.

Cainele de rasa pitbull se afla intr-o stare deplorabila, era nemancata, tremura de frig, iar la prima examinare medicul nu si-a dat seama daca mai are sanse la viata sau nu.

Pentru ca nu stia ce sa faca si daca sa o mai oblige sa manance sau sa o lase sa isi traiasca linistita ultimele clipe, doctorul a cerut ajutorul pe pagina de Facebook a spitalului si i-a intrebat pe ultilizatori ce sa faca cu patrupedul. 

Cainele nu avea nici macar nume, iar cei care au vazut postarea medicului au decis sa o numeasca Graycie. Dupa ce s-a hotarat sa o salveze, medicul veterinar a avut o idee geniala: sa intre in cusca in care patrupedul statea si sa isi manance micul dejun acolo ca sa o indemne si pe ea sa manance.

Dupa numai trei zile, la cainele adus in spital se vedea deja o imbunatatire: luase in greutatea, avea parte de dragoste si ingrijirea Dr. Andt, care ajunsese sa manance dintr-un bol de metal, precum Graycie, tocmai pentru a-i demonstra ca sunt egali.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni