• PRO TV
  • E combinatia perfecta intre Elvis si Priscilla Presley. Cum arata Lisa Marie, unica fiica a regelui rock&roll-ului

E combinatia perfecta intre Elvis si Priscilla Presley. Cum arata Lisa Marie, unica fiica a regelui rock&roll-ului

E combinatia perfecta intre Elvis si Priscilla Presley. Cum arata Lisa Marie, unica fiica a regelui rock&roll-ului

Lisa Marie Presley este unicul copil al regelui rock&roll-ului, Elvis Presley, si Priscilla Presley. In varsta de 48 de ani, Lisa Marie a fost casatorita cu Michael Jackson, alaturi de care a aparut nud in videoclipul piesei "You Are Not Alone".

Fiica lui Elvis Presley este cunoscuta in lumea mondena pentru mariajele sale esuate. Vedeta s-a casatorit pentru prima data in anul 1988 cu muzicianul Danny Keough. Cei doi au impreuna un fiu si o fiica. In anul 1994, Lisa a divortat si s-a casatorit cu Michael Jackson, insa si aceasta casnicie a fost destinata esecului. 

Citeste si: Pantofii pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Lady Gaga, pe niste tocuri ametitor de inalte

In 2002, fiica lui Elvis s-a indragostit de actorul Nicolas Cage, alaturi de care a ramas timp de doi ani. Anul 2006 a inceput cu un nou mariaj, de data aceasta cu producatorul muzical Michael Lockwood, impreuna cu care are doua fiice gemene, dar de care a divortat anul trecut.


Sursa FOTO: Getty Images

In anul 2003, Lisa Marie Presley a calcat pe urmele tatalui sau si a lansat albumul "To Whom It May Concern", premiat cu discul de aur. Dupa lansarea acestui material discografic, au urmat alte doua discuri, intitulate "Now What" si "Storm and Grace". 

Vedeta a aparut si intr-o serie de videoclipuri, printre care se numara "Don't Cry Daddy" (1997), un material video lansat in memoria lui Elvis Presley. 

In prezent, Lisa Marie Presley traieste in San Francisco, California, alturi de familia sa. 


Sursa FOTO: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni