• PRO TV
  • Curiozitati: Cimpanzeul chel care uraste copiii FOTO!

Curiozitati: Cimpanzeul chel care uraste copiii FOTO!

Curiozitati: Cimpanzeul chel care uraste copiii FOTO!

Un cimpanzeu care sufera de alopecie, o boala ce determina caderea prematura a parului a devenit atractia unei gradini zoologice din India.

Guru a fost gasit si recuperat de la un circ si aici din cauza faptului ca a fost neingrijit a contactat o boala de piele care netratata a dus la alopecie.

Astfel, cimpanzeul, in varsta de 20 de ani, atrage sute de vizitatori din intreaga Indie care vin special pentru a-l vedea si pentru a se minuna de asemanarea cu un om.

"Toata lumea vrea sa-i vada bicepsii si tricepsii", declara medicul veterinat Suresh Kumar.

Cimpanzeul a fost salvat de la un circ local de cei de la gradina zoologica, unde a petrecut aproape un deceniu. Din 2003 de cand cimpanzeul a fost mutat la Gradina Zoologica Mysore, medicii veterinari incearca din rasputeri sa-l trateze.

"Am incercat o serie de medicamente pe el, dar pana in prezent nu au existat rezultate pozitive, si in ultima instanta am planificat un consult la un medic dermatolog uman", a mai spus doctorul Suresh.

De asemenea veterinarul a mai dezvaluit ca cimpanzeul este foarte rautacios, iar pe langa faptul ca face foarte mult zgomot obisnuieste sa arunce cu pietre si fecale in vizitatori mai ales cand sunt copii prin preajma.

Asa incat pentru a-l face fericit oficialii gradinii zoologice i-au adus o femela, Manila, in incinta lui.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni