• PRO TV
  • S-a nascut fara degete la maini, dar a realizat imposibilul. Modul in care canta la pian a impresionat o lume intreaga

S-a nascut fara degete la maini, dar a realizat imposibilul. Modul in care canta la pian a impresionat o lume intreaga

S-a nascut fara degete la maini, dar a realizat imposibilul. Modul in care canta la pian a impresionat o lume intreaga

El este adolescentul rus despre care vorbeste tot internetul in ultima perioada. Are doar 15 ani, s-a nascut fara degete la maini si are o pasiune nemasurata pentru muzica.

Originar din Zelenodolsk, Alexei Romanov s-a nascut cu o malformatie la ambele maini, insa acest defect nu l-a impiedicat sa devina un artist talentat. Tanarul a depus o munca colosala pentru a ajunge la performanta de a interpreta la pian piese celebre desi nu are maini. 

Citeste si: A dormit ani de zile in fata unui magazin. Ce s-a intamplat cu ea in ziua in care l-a asteptat la usa pe proprietar

In materialul video de mai jos, Alexei ofera o reprezenatie emotionanta pe acordurile piesei "River Flows in You", apartinand artistului sud-coreean Yiruma. 

Adolescentul a invatat singur sa cante la pian, scrie Telegraph. Alexei sustine ca singurul mod prin care poate canta la pian este acela de a asculta linia melodica si a o reproduce dupa ureche.

Pentru perseverenta si pasiunea pentru muzica, Alexei merita aplauze la scena deschisa! Jos palaria! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni