• PRO TV
  • E unul dintre cele mai apreciate modele si apare pe coperta celei mai sexy reviste din lume. Cat de diferit e corpul ei

E unul dintre cele mai apreciate modele si apare pe coperta celei mai sexy reviste din lume. Cat de diferit e corpul ei

E unul dintre cele mai apreciate modele si apare pe coperta celei mai sexy reviste din lume. Cat de diferit e corpul ei

Revista Sports Illustrated a facut un pas mare in 2016 si a pus pe coperta un model plus zise. Este vorba despre Ashley Graham, un nume cunoscut in lumea modei, chiar daca evitat de marii designeri.

Tanara in varsta de 28 de ani a facut furori la aparitia noului numar Sports Illustrated, revista care pana anul trecut avea pe coperta numai modele aflate in standardele acceptate de frumusete. Desi voluptoase, modelele Sports Illustraded nu au fost niciodata pana acum plus size.

La lansarea noului numar Sports Illustrated, Ashley a fost sexy intr-o little black dress cu umerii goi.

Ashley Graham a avut onoarea de a fi primul astfel de model de pe coperta celebrei reviste. Care e urmatorul ei tel? Sa defileze in lenjerie intima pentru Victoria's Secret, alaturi de ingerasii deja consacrati. Insa in ciuda "apropo-ului" batut, cei de la Victoria's Secret n-au facut niciun comentariu in acest sens.

Nu ar fi nicio problema pentru Ashley sa defileze in lenjerie intima, pentru ca a mai facut-o anul trecut, la prezentarea colectiei sale adresata femeilor plinute.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni