• PRO TV
  • Vestea la care fanii lui Miley Cyrus nu se asteptau! De ce nu se mai stie nimic despre ea de o luna

Vestea la care fanii lui Miley Cyrus nu se asteptau! De ce nu se mai stie nimic despre ea de o luna

Vestea la care fanii lui Miley Cyrus nu se asteptau! De ce nu se mai stie nimic despre ea de o luna

De aproape o luna, presa nu mai stie nimic despre Miley Cyrus. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, iar jurnalistii de peste ocean cred ca au aflat motivul.

Potrivit mai multor publicatii mondene, fosta Hannah Montana s-ar fi maritat in secret cu Liam Hemsworth! Reporterii DailyMail sustin ca tinerii ar fi spus "da" pe o insula privata din Australia si ca acum se afla in luna de miere pe care Miley ar fi visat-o demult.

Hollywood Life completeaza informatiile si mai scrie ca cei doi indragostiti ar fi facut pasul cel mare de Anul Nou, dupa ce s-au impacat de Craciun, cand Cyrus s-ar fi dus tocmai pe celalalt continent pentru a-i fi alaturi barbatului iubit.

Miley si Liam au mai fost impreuna si urma chiar sa se casatoreasca acum cativa ani, inainte ca in relatia lor sa intervina o ruptura. La sfarsitul anului trecut, tinerii s-ar fi impacat si ar fi decis ca, decat sa o ia de la capat, e mai bine sa reia legatura amoroasa de unde ar fi lasat-o: adica sa se casatoreasca!

Presa i-a contactat pe reprezentantii lor oficiali, insa nu a primit un raspuns, asa ca nunta ramane momentan o pura speculatie. Voi ce credeti insa? S-a maritat fosta Hannah Montana in secret?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni