• PRO TV
  • Britney Spears, revenire spectaculoasa in cel mai recent videoclip. Cat de bine arata cantareata dupa ce a slabit

Britney Spears, revenire spectaculoasa in cel mai recent videoclip. Cat de bine arata cantareata dupa ce a slabit

Britney Spears, revenire spectaculoasa in cel mai recent videoclip. Cat de bine arata cantareata dupa ce a slabit

De cateva luni, Britney Spears a acordat o atentie deosebita felului in care arata, iar acum le-a aratat fanilor rezultatele muncii pe care a depus-o.

Cantareata de 34 de ani a postat trei clipuri pe contul de Instagram, in care apar secvente din videoclipul pe care urmeaza sa-l lanseze curand pentru piesa Girls Just Wanna Have Fun.

Imbracata doar in lenjerie intima de culoare neagra, cu un tatuaj imens pe partea dreapta a abdomenului, vedeta a demonstrat ca se afla intr-o forma de invidiat dupa ce a slabit considerabil, iar acum se poate bucura de fizicul perfect tonifiat. 

In prezent, Britney Spears sustine o serie de concerte in Las Vegas, contractul fiind valabil pana in 2017. Britney a semnat un contract extrem de banos pentru a sustine concerte in Orasul Pacatelor, iar de cateva luni bune, ea isi incanta fanii constant.

Seria de concerte a lui Britney Spears a inceput in decembrie 2013, cand artista a semnat un contract de doi ani in valoare de 30 de milioane de dolari. Ulterior, vazand ca spectacolele au mare succes, producatorii i-au oferit inca 35 de milioane si au agreat sa prelungeasca show-urile pe o perioada de inca doi ani.  


 

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on


 

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni