• PRO TV
  • Local Kombat Sarajevo: Morosanu l-a umilit pe uriasul croat!

Local Kombat Sarajevo: Morosanu l-a umilit pe uriasul croat!

Local Kombat Sarajevo: Morosanu l-a umilit pe uriasul croat!

Catalin Morosanu a revenitin circuit cu o victorie spectaculoasa in fata croatului Igor Mihaljevic si asteapta lupta vietii in finala K-1 din decembrie.

Chiar daca a rezistat doar 26 de secunde in fata lui Zimmerman la K-1 Romania, “Moartea din CarpatiCatalin Morosanu e pe locul doi in topul celor mai iubiti luptatori din K-1 dupa Peter Aerts si a vrut neaparat sa revina in prim-plan. S-a batut la Local Kombat Sarajevo cu o bestie din Croatia, Igor Mihaljevic.

"Moartea din Carpati"
a facut un meci mare impotriva coarului Igor Mihaljevic. Morosanu a revenit si a demonstrat ca a trecut peste socul produs de infrangerea din mai cu Zimmerman.

Morosanu a reusit sa faca un super meci impotriva croatului pe care l-a pus de 3 ori la podea peparcusrsul celor 3 reprize.

Dupa aceasta performanta, luptatorul roman astepta o invitatie din partea organizatorilor K-1 pentru un super fight sau un meci de rezerva la finala K-1 din luna decemrbrie. Morosanu ar putea lupta la Tokyo impotriva lui Jerome Le Banner.

Finalistul K-1 Romania, “Fiul lui DraculaSebastian Ciobanu a vrut sa-si revina dupa infrangerea in fata lui Kemayo si s-a batut si el cu un croat la Sarajevo.

Intra pe www.kombat.ro ca sa vezi meciul lui Morosanu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni