• PRO TV
  • Liviu Varciu: Nu mai fac sex cu Andreea VIDEO!

Liviu Varciu: Nu mai fac sex cu Andreea VIDEO!

Liviu Varciu: Nu mai fac sex cu Andreea VIDEO!

Actorul din serialul "Mostenirea" difuzat la Pro Tv, Liviu Varciu a dansat pe 22 octombrie la "Dansez pentru tine" cu Andreea Popescu, fosta lui iubita, si acordat un interviu in care a dezvaluit cum a fost reintalnirea cu dansatoarea Deliei, dar si daca se vor impaca.

"Mi-a facut o deosebita placere reintalnirea cu Andreea pentru ca diferenta dintre ea si celelalte domnisoare care au fost in viata mea este ca nu a incercat niciodata sa se faca cunoscuta printr-un scandal", povesteste LIviu Varciu despre partenera lui de dans.

"Noi am avut o relatie frumoasa si in continuare avem o relatie frumoasa, de prietenie. Sex nu am mai facut pentru ca stricam relatie de amicitie. Daca ne culcam... se duce totul si iar aparem in ziar... chiar nu are rost", a povestit Liviu Varciu.

In tot acest timp Andreea Popescu a fost alaturi de el completandu-i informatiile unde a considerat ea ca este nevoie. Ei au fost incantati pentru ca au putut ajuta prin  dans un cuplu de tineri indragostiti imobilizati in scaunul cu rotile.

Urmareste interviul acordat de Liviu Varciu si Andreea Popescu!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni