• PRO TV
  • Calatoria cu avionul s-a dovedit o adevarata provocare pentru sotii din imagine. Ce i-a anuntat pilotul

Calatoria cu avionul s-a dovedit o adevarata provocare pentru sotii din imagine. Ce i-a anuntat pilotul

Calatoria cu avionul s-a dovedit o adevarata provocare pentru sotii din imagine. Ce i-a anuntat pilotul

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand mergi cu avionul este sa fii atent la anunturile pe care pilotul le face, in asa fel incat sa poti urma intocmai instructiunile, in caz de nevoie.

Exact acesta era lucrul pe care barbatul din videoclipul de mai jos il facea. El si sotia sa se intorceau din vacanta pe care o avusesera in Las Vegas, iar barbatul nici nu banuia ce i se pregateste.

Desi nu a reusit sa castige vreun premiu in Vegas, cuplul avea deja cel mai frumos premiu pe care l-ar putea primi, fara ca sotul sa stie inca, scriu cei de la Littlethings.com.

In momentul in care pilotul a inceput sa vorbeasca, privirile celorlalti calatori s-au intors, treptat, catre cei doi soti. Barbatul s-a aratat uimit si confuz, initial, cu siguranta intrebandu-se din ce motiv a devenit chiar el centrul atentiei.

Vocea din boxe ii spune, in final, despre ce este vorba: cuplul urmeaza sa aiba un copil, iar viitoarea mamica planificase totul in asa fel incat surpriza sa fie una cat mai memorabila pentru sotul ei.

Vezi mai jos imaginile cu cei doi:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni