• PRO TV
  • E cea mai sexy creata din showbiz. Tanara cu forme perfecte care pare combinatia perfecta intre Tina Turner si Beyonce

E cea mai sexy creata din showbiz. Tanara cu forme perfecte care pare combinatia perfecta intre Tina Turner si Beyonce

E cea mai sexy creata din showbiz. Tanara cu forme perfecte care pare combinatia perfecta intre Tina Turner si Beyonce

Fleur East face parte din noul val de artiste britanice, iar look-ul ei special ne duce cu gandul la doua cantarete de legenda. Creata talentata pare combinatia perfecta dintre Tina Turner si Beyonce. 

Fleur East are 28 de ani si este multi talentata, asa cum a demonstrat intr-un show de talente din Marea Britanie. Poate sa cante ca Beyonce, dar si ca Nikki Minaj, stie sa danseze ca o profesionista, compune melodii si, pe deasupra, mai e si model de fitness.

Ultima parte se poate observa cu ochiul liber: abdomenul ei e in forma de six pack, iar picioarele sunt si ele pline de muschi. In ciuda musculaturii, este o prezenta cat se poate de feminina. 

Este o adevarata placere sa o vezi pe Fleur East live. Artista stie cu adevarat sa faca spectacol: de la vocea speciala, la costumatiile sexy si coregrafia de exceptie, show-urile lui Fleur sunt o adevarata atractie pentru fani.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni