• PRO TV
  • Despre carnea rosie, plantele de apartament si lectii de prim ajutor, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Despre carnea rosie, plantele de apartament si lectii de prim ajutor, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Despre carnea rosie, plantele de apartament si lectii de prim ajutor, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Sambata, de la ora 10:30, Oana Cuzino revine cu o noua editie Ce se intampla, doctore?, plina de informatii utile si recomandari in ceea ce priveste sanatatea.

Primul subiect prezentat saptamana aceasta va avea legatura cu bucataria, din care vom invata cum sa gatim corect carnea de vita si sa ne limitam la o singura portie de friptura de o suta de grame. Aceeasi recomandare o fac si nutritionistii, cand se refera la doza ideala de carne rosie pe care trebuie sa o consumam. 

Emisiunea va continua cu o discutie despre plantele de apartament, iar Oana Cuzino va face un top al celor mai periculoase dintre ele. Leandrul, de exemplu, se gaseste in florarii, dar nimeni nu da avertizari despre toxicitatea lui. Vizate vor fi familiile cu copii mici, aflati la varsta la care sunt extrem de curiosi si pot chiar sa le guste.

Anca Serea, invitata emisiunii de sambata aceasta, va povesti despre cum se pregateste pentru venirea celui de-al cincilea copil al sau. Desi arata extraordinar, nu este vorba despre sport sau mancare, ci despre organizare. Cel putin asa sustine vedeta, care se lauda cu o reteta ce nu a dezamagit-o pana acum.

Emisiunea va continua cu cateva lectii de prim ajutor, dar si cu alte subiecte interesante, sambata, de la 10:30. 

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PROTV!


 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni