• PRO TV
  • Ea transforma sarutul in arta. Cum arata desenele pe care le realizeaza cu ajutorul buzelor - VIDEO

Ea transforma sarutul in arta. Cum arata desenele pe care le realizeaza cu ajutorul buzelor - VIDEO

Ea transforma sarutul in arta. Cum arata desenele pe care le realizeaza cu ajutorul buzelor - VIDEO

Natalie Irish a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita talentului sau aparte. Originara din Houston, Texas, femeia reuseste sa transforme sarutul in arta.

In loc de pensule, Natalie realizeaza tablouri originale folosindu-si buzele, iar vopseaua a fost inlocuita cu ruj. Conform Daily Mail, artista si-a descoperit aceasta pasiune in liceu, atunci cand a invatat sa picteze cu ajutorul degetelor. 

Citeste si: La prima vedere pare un ou delicios. Te provocam sa te mai uiti o data. Detaliul pe care nu il sesizezi de la inceput

"Intr-o noapte, ma pregateam pentru o petrecere si m-am dat cu putin ruj de culoare rosie. Am lasat o urma pe o bucata de hartie si atunci mi-a venit ideea", povesteste Natalie despre momentul in care a realizat ca exista si alte modalitati prin care poti picta. 

O vreme, femeia a experimentat, dar a reusit in timp sa isi perfectioneze tehinica. Acum, desenele sale arata spectaculos, iar potretele pe care le creeaza sunt impresionante. 

La 18 ani, Natalie a fost diagnosticata cu Diabet de tip 1, insa aceasta boala nu a impiedicat-o sa isi dezvolte pasiunea pentru pictura. Vezi mai jos cum arata picturile realizate din "saruturi".

Natalie Irish is literally turning kisses into art.See more of her work at www.natalieirish.com.

Posted by INSIDER design on Tuesday, March 1, 2016


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni