• PRO TV
  • Fiica lui Brad Pittt si Angelina Jolie, aparitie neasteptata. Ce mesaj a transmis cea mica cu ajutorul vestimentatiei

Fiica lui Brad Pittt si Angelina Jolie, aparitie neasteptata. Ce mesaj a transmis cea mica cu ajutorul vestimentatiei

Fiica celor doua staruri a reusit sa marcheze aparitii publice controversate inca de la o varsta frageda, cea mica avand in prezent doar 9 ani. De adat aceasta, Shiloh a uimit din nou, in momentul in care a aparut in public purtand un tricou cu un puternic mesaj.

Shiloh a fost fotografiata in timp ce se afla cu mama sa si cei doi frati, Zahara, in varsta de 11 ani si Pax, in varsta de 12. Fetita a purtat o tinuta care a atras toate privirile asupra ei, datorita tricoului.

Mesajul de pe bluza fetitei contine un puternic mesaj politic: "Einstein a fost refugiat", semn ca sunt sanse mari ca si ea sa se implicata in proiecte umanitare, la maturitate, asemeni Angelinei Jolie. Nu mai tarziu de luna trecuta, Shiloh si-a insotit mama intr-o vizita in Turcia, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Refugiatului intr-o tabara siriana, conform Hello Magazine.


Transformarile pe care Shiloh le arata, pe masura ce creste, sunt unele remarcabile. Adesea imbracata in haine sport, in nuante inchise si cu parul tuns scurt, Shiloh pare ca prefera mai mult silul lejer. Micuta nu ofera o atentie deosebita detaliilor feminine, asa cum fac majoritatea fetitelor de varsta ei, Aneglina si Brad lasand-o pe aceasta sa isi dezvolte personaitatea exact asa cum doreste.


"Eu cred ca este fascinanta prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de parinte care sa isi forteze copilul sa faca ceea ce nu vrea. Copiii ar trebui sa fie lasati sa se exprime, fara sa ii judecam, pentru ca asta este o parte importanta din procesul lor de maturizare", afirma Angelina Jolie, cu ceva timp in urma.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni