• PRO TV
  • Ce spune carcasa telefonului tau despre personalitatea ta. Ce dezvalui despre tine fara sa iti dai seama

Ce spune carcasa telefonului tau despre personalitatea ta. Ce dezvalui despre tine fara sa iti dai seama

Ce spune carcasa telefonului tau despre personalitatea ta. Ce dezvalui despre tine fara sa iti dai seama

1. Carcasa clasica, simpla

Esti o persoana responsabila. Vrei sa iti protejezi telefonul, dar fara sa apelezi la vreun accesoriu prea extravagant. Nu esti genul de persoana care sa se ghideze in viata dupa ultimele tendinte, preferand mai degraba lucrurile clasice. Ca si carcasa de telefon, ai prefera una simpla, neagra, daca se poate din piele.

2. Carcasa "deghizata" 

Aici ne referim la toate carcasele care nu arata ca si cum ar fi carcase de telefon, ci cu totul altceva - animale, cartofi prajiti, inghetate, parfumuri etc. Practic, telefonul trece in plan secund, carcasa este cea care iese in evidenta. Ce spune aceasta alegere despre tine? Iti place sa atragi privirile celor din jur si sa fii in centrul atentiei. Iti plac lucrurile speciale, care si ele atrag atentia. 

3. Carcasa stylish

Nu vrei o carcasa banala, dar nici una prea extravaganta. Esti undeva la mijloc. Asa ca alegi ceva "in tendinte", dar de bun gust, care sa nu atraga atentia prea tare. Esti rafinata, dar discreta. Iti place sa fii cocheta si ingrijita, insa fara sa epatezi.

4. Carcasele "couture"

Ne referim la cele cu cristale Swarowski, glamouroase, iesite din comun, sofisticate. Esti genul de persoana care isi schimba carcasa de telefon la fel de des ca si hainele si ai cate o carcasa speciala pentru fiecare saptamana. Vrei sa fii remarcata si admirata.

5. Carcasa pentru "selfie"

Esti genul de persoana care sta non stop pe retelele de socializare si care trebuie sa posteze tot ceea ce face. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni