• PRO TV
  • Imagini sexy cu Dakota Johnson pe platourile de filmare de la Fifty Shades Darker. Detaliul cu care a atras atentia

Imagini sexy cu Dakota Johnson pe platourile de filmare de la Fifty Shades Darker. Detaliul cu care a atras atentia

Imagini sexy cu Dakota Johnson pe platourile de filmare de la Fifty Shades Darker. Detaliul cu care a atras atentia

Filmarile de la Fifty Shades Darker continua in Vancouver, iar producatorii tin la curent fanii cu evolutia proiectului, oferind publicitatii numeroase fotografii.

In cele mai recente fotografii aparute in presa, personajul principal este Dakota Johnson, cea care interpreteaza rolul Anastasiei Steele. 

Actrita de 26 de ani a fost surprinsa in timpul filmarilor, imbracata intr-un pardesiu grej, cu dresuri albastru inchis si botine negre, detaliul care a atras atentia fiind picioarele de model. 

Cei de la Universal vor filma simultan "Fifty Shades Darker" si "Fifty Shades Freed", bazate pe urmatoarele doua romane din serie. "Fifty Shades Darker" se va lansa pe 10 februarie 2017, iar regia e semnata de James Foley. 

Lansat la inceputul lui 2015, Fifty Shades of Grey a avut incasari record, de peste 571 milioane de dolari, bugetul alocat productiei fiind doar de 40 de milioane de dolari.

Cu toate ca s-a bucurat de un succes impresionant in randul publicului, filmul a fost recompensat cu cinci trofee "Zmeura de Aur".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni