• PRO TV
  • A vrut sa isi cumpere o barca, dar s-a razgandit in ultima clipa. Ce a facut veteranul cu economiile sale de o viata

A vrut sa isi cumpere o barca, dar s-a razgandit in ultima clipa. Ce a facut veteranul cu economiile sale de o viata

A vrut sa isi cumpere o barca, dar s-a razgandit in ultima clipa. Ce a facut veteranul cu economiile sale de o viata

Marty Burbank este cel care a ales sa renunte la visul sau, pentru a face un gest pe care nu oricine l-ar putea duce la capat. Barbatul este atat de pasionat de barci inca chiar ceremonia sa de casatorie a avut loc pe una, dar asta nu l-a impiedicat sa renunte imediat la barca pe care si-o dorea.

Marty si sotia lui erau voluntari pentru o gradinita in momentul in care barbatul a decis ca banii trebuie sa fie folositi in alt scop decat cel stabilit deja. Asa ca a facut un anunt in clasa micutilor.

Cuplu a decis sa ii ajute pe toti cei 26 de copii sa mearga la colegiu si chiar sa termine fara probleme financiare cei 4 ani de scoala.

Suma totala pentru ca acest lucru sa se intample atinge 1 milion de dolari, dar faptul ca micutii cel mai probabil nu ar fi reusit sa urmeze un colegiu a fost suficent pentru ca cei doi soti sa decida ca vor face donatia, scrie Littlethings.com.

Marty le-a spus copiilor ca nu isi doreste nimic in schimb si ca ii roaga pe fiecare dintre ei doar sa faca un desen pentru el si sa scrie o compunere.

VIDEO mai jos:


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni