• PRO TV
  • Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

In prima editie a acestei saptamani, Lili Sandu, "Fermierului Saptamanii", l-a ales pe Benny sa mearga la duel, iar acesta la randul lui a decis ca Mircea N. Stoian este concurentul care trebuie sa se lupte alaturi de el pentru un loc in "Ferma Vedetelor".

Desi si-a anuntat un duel in forta, Mircea N. Stoian a fost cel care a ales probele duelului, probe care sa il avantajeze si pentru care Benny sa nu isi foloseasca putereaa de care da dovada.

Duelul a inceput cu proba "Ridica Vela". Doua vele ale caror sfori au fost incurcate i-a pus in dificultate pe cei doi duelisti, care s-au straduit sa descurce sforile. Primul concurent care a ridicat vela pana la capat a fost Mircea N. Stoian.

Cea de-a doua proba s-a numit "Gaseste indicii". Intr-o mare de fan au fost ascunse mai multe lemne, iar pe fiecare dintre ele a fost scris cate un cuvant. Cu fiecare cuvant gasit, cei doi concurentii trebuiau sa formeze trei proverbe si sa le puna pe tabla. Benny a fost cel care a gasit primul doua dintre proverbe si a reusit sa egaleze scorul.

Mircea N. Stoian a reusit sa isi pastreze locul in "Ferma Vedetelor" dupa proba cu numarul trei, "Raspunzi si castigi". Proba s-a bazat pe cunostintele de fermieri ale celor doi duelisti. Chiar daca Benny si Mircea N. Stoian si-au folosit si asii din maneca si au incercat sa se incurce unul pe celalalt, jurnalistul Mircea a castigat in fata sportivului Benny.

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui Benny Adegbuyi dupa ce a fost eliminat de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni